Bilhäng

Nu ska jag och min kompis åka bil, tjollahopp tjollahej!


PDOL.

Helgen har varit kanon, pdol levererade. Vi tog kort med både BigBrother-Lars och grabbarna i Norlie&kkv plus att Timbuktu var grym. Annars är jag nu otroligt taggad på en ny träningsvecka. Detta blir kanon. Tack och hej!


Dålig stil.

Jag tycker vädergudarna har varit kassa denna sommarn. Visst är jag glad att jag fick lite sol idag men jag kräver mer! Hellre fint väder på dagen och tristare på kvällen istället för tvärtom som det har varit i stort sett hela sommaren. Var nyss ute på balkongen för att ta emot den blåa himmeln jag hade skådat från mitt fönster men icket, istället började det regna på mig. Mycket dålig stil! Nu tackar jag för mig, hejdå.


Det betyder oändligt.

Tjena mittbena! Igår spelade jag min första seriematch på cirka 7veckor, det slutade med vinst. En riktig skön sådan. Nyvakna jag bege mig mot staden med min kära mor. Sen är det yttligare en match på schemat. Hoppas på ännu en vinst, men det blir nog en aning tuffare denna gång. Det är bara att kriga på, vi ses.


I will follow you.

Tjenna! Var nyss och jobbade lite smått på brännan ute på balkongen. Men eftersom jag har planer på att käka lunch med min favoritkille så avslutade jag mitt ballkonghäng. Och nu ska jag göra mig redo för lunchbuffé. Hejdå.


Dålig leverans.

Hej, känner att jag har bjudit på dålig leveran när det gäller bloggandet. Men har typ att mycket att göra. Jag har umgåtts med nära och kära, lirat fotboll och tränat. Då finns det inte alltid jättemycket energi till annat. Veckan har varit bra såhär långt, ord kan inte beskriva hur skönt det är att var tillbaka och lira boll, dock är jag lite sliten men det går över. Måste komma in i fotbollstempot igen eller vad man nu ska kalla det. Mer än det har jag inte att säga, adios!


Överkalixmarknad.

Sitter i bilen påväg till ökx för att besöka den årliga överkalixmarknaden. Ska bli trevligt att få se vad den har att erbjuda i år, även fast det brukar vara det samma. Adios amigos.


Övningskört.

Nu har jag jag äntligen fått övningsköra. Det gick lovande för att vara andra gången. Imorgon drar jag till gamla goa överkalix, det är ju marknad på g. Så ska försöka bege mig till sängs nu så jag pallrar med uppstigningen. Tack och godnatt!


Du gör mig bäst.

Tjabba! Läget är bra efter båtvaktandet. Dock har jag typ sovit bort hela dagen men så kan det gå. Har iallafall varit en sväng till storheden med mamsi och sedan även ätit middag på waldorf där Louise gjorde oss sällskap. Kvällen slutade framför tvn med film och karra. Absolut myspys. Nu säger jag godnatt för imorgon startar jag dagen med morgonyoga 10.00, pusshejs.


Båtvakt.

Tjenare, här sitter jag och Elin vakna 4 på morgonen. Vi har tagit utmaningen att vara båtvakt. Vi är nu en aning övertrötta och svammlar alldeles för mycket. Kul, kul. Men nu ska jag återgå till att fortsätta spana efter båttjuvar, adios!


Blev inte riktigt som tänkt.

Igår cyklade jag för första gången över bergnäsbron. Det var galet och jag var rädd. Jag, Anna och Elin skulle vara båtvakt så blev det inte igår utan så blir det idag. Men vi hade kul iallafall. Adios amigos.


We are the cool ones.

Halloj. Idag har jag har jag som igår utövat morgonyoga. Det är bara att konstatera, jag är en stel tjej. Annars har jag varit med Anna då vi har lirat tennis och fotboll. Vi har även pallat med ett bålpass. Nu sitter jag och väntar in Anna för vi ska bege oss till bergnäset där vi ska göra båtvakten Elin sällskap. Men innan det blir det mellanlandning på kvantum. Nu tackar jag för mig, puss och kram.


Om jag fick bestämma skulle du föralltid vara min.

Nu ska jag önska er godnatt för imorgon är en ny dag med nya möjligheter. Puss.


Tennispremiär - check!

Tennispremiären för i år är nu avklarad och slutade även lyckligtvist med vinst. Så nu är jag nöjd och glad. Även min favorit har hört av sig från utlandet där han håller hus vilket också var väldigt glädjande. den ända jag oroar mig för är att han blir brunare, hehe. Hejs!


Surf up

Tjenna! Här har ni en bild från när jag provade på paddelsurfing i Barcelona. Sjukligt kul! Min app verkar funka bra nu så framtiden ser ljus ut. Idag har jag kört morgonyoga och bättrat på brännan. Efter maten väntar tennislir med antingen käraste syster eller mamma. Taggad tjej. Nu ska jag vila, pussellipuss.


Nämen hej!

Nämen hallå! Har varit borta alldeles förlänge det är redan klart. Men appen på min iphone har icket sammarbetet och jag har inte tagit mig tid till att sätta mig framflr datan. Bilden ovan är iallafall från en fantastisk utomlandsresa i Barcelona som jag var på för några veckor sen. Men ska iallafall försöka ta tag i bloggandet nu. Puss.
 
 
 
 
 
Sandra.

RSS 2.0