ekologiskt fotavtryck!


Jaa, en dag som denna har jag ju tillbringat i skolan... hände väl egentligen inte mer än det vanliga. Ikväll har jag inte haft någon träning alls vilket kändes helt okej.. tog då tid att göra klart en nk-uppgift som vi har fått man skulle fylle i en massa på hemsida hur mycket man äter, dricker, gör av med el och blablabla. Det behövs 2.8 planeter med resurser för att försörja oss om alla skulle konservera lika mycket som jag... känns ju braa! Nog om den roliga infon, ska ta och göra mig klar för sängs.. kanske läsa en bit ur min bok; sms från soppero. Svenskan... behöver jag säga något mer? haha! Godnatt alla! <3








Sandra.


hägnan

Heeej allhopa!


Idag har jag tillbringat dagen i g-stad-kyrkbyn & hägnan. En faktist helt okej roligt dag bortsett från alla getingar och lukten i en av kyrkstugorna.. Men det hända ju även en hel del skojj också som att hoppa ner i en höstack, göra massa lekar och ta en annan buss från ett annat ställe som gick minst 10 min efter och ändå komma typ ja, 10 min före... det var ju ingen tävling men..  vi vann! Nu försöker jag förbereda mig för träning men är sjukt trött har legat i soffan ända sen jag kom hem... vilket var vid halv 3 kanske. Bye! <3

Dagens (förutom Petters knasiga stövellkast);
Hannah:
Det är så kyliga vindar..
Tystnad uppstår!
Jag: Det är vindstilla !












Sandra.


gameday!

Idag är det matchdags mot Assi, nu ska vi köra stenhårt!!







Sandra.


American-style!

Hallooo!!


Idag har jag hängt med farsan och Annette på stan, inhandlade ett par benskydd och värmeshorts... pappsen betalar! haha! Vi fick även finbesök av farmor en sväng, vi har snackat lite om nästa helg då jag drar till stockholm för min fasters bröllop. Annars under min lediga dag har jag inte gjort så mycket mer än att ta det lugnt... nånting jag verkligen behövde känner jag! Nu ska jag inte babbla på något mer om min kanske inte så intressanta chill-dag.. vi ses! <3


Satt och "lekte" lite med picasa/picnik, otroligt töntigt det låter men det blev väl ändå ganska... edgy?! ;) haha!







Sandra.


känslan


Tror aldrig jag har varit såhär trött... efter första skolveckan, dom 5 senaste dagarna har bjudit på 4 fotbollsträningar och 2 matcher så då kan man snacka om att vara slut! Imorron är jag ledig, det känns riktigt skönt att bara få ta en välförtjänt vilodag!

Nu har jag nyklippt hår, jag älskar nyklippt hår! Varför klipper jag mig inte oftare?? Känslan, mjukheten och den otroligt goda lukten.. tänk att gå till frisören varje vecka, vilken dröm! Nu kan jag knappt hålla ögonen öppna längre, godnatt alla! <3







Sandra.


useyourhead


Körde en Abby Wambach idag! ;)


Dock fick det bli ett tröst mål eftersom matchen slutade med förlust, 2-3. Dock var vi minst värda oavgjort tycker jag... när vi väl spelade fotboll var vi bättre, men det är målen som avgör i slutändan. Det var kul att få göra ett till nick mål, från en superfin frispark av Johanna sprang jag mig fri och skarvade lätt över målisen med skallen... Damn, It feels good!

 Imorron börjar dagen med ett tränings pass, sen får jag se vad den mer har att komma med. Har faktist äntligen tagit mig tiden att beställa en klipptid så inte länge kvar tills mit hår blir mindre slitet... skönt! Nu ska jag göra mig klar för sängs är superduper trött, godnatt! <3








Sandra.


change


Suprise, suprise nu har jag bytt till fotbollsgymnasiet. Det gick snabbt, men jag är nöjd med mitt beslut.. det kommer blir riktigt skojj!

Igår hade jag fullt upp hela dagen... skola, stan och match. Matchen blev vinst.. fast har nog aldrig spela så dålig i hela mitt lilla liv! Hoppas det går bättre idag då vi spelar mot trångfors. Fast fick en ordentlig smäll på foten igår men tror det ska gå bra.

Men nu ska jag ta och byta om, "packa" och tagga upp inför match! Ses! <3








Sandra.


lost in space


Är lite lost in the space for a moment! Men säkert inte länge till och det tackar jag för!

Annars en dag som denna gick jag, Lisa & Alba och deppade för att vi inte kände några i klassen men det ändrade vi på snabbt! Dagens samtalsämne har varit mat, jag menar... vem älskar inte mat?! Senare på eftermiddan har jag befunnit mig på en blöt, halkig och "vildvuxen" fotbollsplan, där vi föörutom spelade fotboll körde fys... vilket ledde till att min vita tröja inte är lika vit!

Imorron börjar jag dagen på fotbollsplan, en bra start på dagen om du frågar mig! Sen får jag se vad som händer... vet bara så långt som att jag ska ta en fika och införskaffa mig en almenacka med mami efter skolan, vilket låter som en bra idé! Nu ska jag chilla, puss&kram! <3








Sandra.


första dagen är avklarad!


Då var första dagen avklarat, känns otroligt skönt att jag har nån i klassen som jag känner! Shemat är väl helt okej, klagar inte iallafall... det kunde ju ha varit värre! Det ända dåliga med dagen var väl att jag gick runt med ett blött sadel avtryck på rövvan... bara för att min sadel inte kan torka. Gjorde McDonalds avtryck vars jag en satte mig, lovely!

Nu taggar jag inför kvällens träning, det blir lätt löpning och fotbollstennis, have 2 löööv it!







Sandra.


the summer ends here


Imorron bär det av... första året på gymnasiet. Hoppas allt blir bra, det känns bra... men ändå! Sommarlovet har varit great... i början hade jag inga större planer, trodde jag skulle slösa bort tiden på att sova eller bara sitta framför datan hela dagarna... men inget sånt har det blivit, tur!

Istället har jag haft fullt upp, jag har jobbat, varit med kompisar, lk (kramat Daniel Adams-Ray), varit i göteborg och såklart spelat en hel del fotboll! Det ända jag ångrar är väl dom lilla soltimmarna min mage har fått, men har ju fått en snygg fotbollsbränna om inte annat! En riktigt rolig sommar som blev mer än vad jag hade förväntat mig!







Sandra.


ett lyckligt avslut

Tjeena!


Igår tillbringade jag stora delar av dagen i boden/trångfors, lilla vm m. F16... fast det var typ 2 95or med dock, vi hade lite otur med folk från att vara kring 20 pers var vi bara 14.. så det kan gå! Vi förlorade då båda matcherna, ingen tur dag för oss inte.. menmen, man kan inte alltid ha tur.

Eftermiddagen tillbringades hos Felicia med ett gäng snyggingar, där vi käkade och fikade gott. Vi var även en sväng på musikensmakt, inte för nån artist (eftersom man inte riktigt hade koll på vem det var) utan mer för socialt. En riktigt rolig kväll!


Sista dagen av sommarlovet avslutades med en vinst mot pajala med 0-6, fick även göra ett efterlängtat nickmål! Har ju kämpat för det hela sommarn och nu kom det, perfekt!


Bild från igår... tjuvad från Emelie<3







Sandra.


crazy bananas!


Dessa två saker skulle jag kunna tänka mig att göra med håret, lite crazy bananas men ändå inte för mycket... helt och hållet swag om du fråga moi!









Sandra.


jag saknar det redan...


Insåg just att det kommer inte bli sådär varmt igen så man bara kan dra i shorts & linne till stranden och bara slänga sig ner i vattnet... får väl ta och vänta till nästa år då! Prutt!








Sandra.


abraid


Now I will braid my hair and prepare for today's match, see yah!






Sandra.


citronpaj


Idag har jag varit med världens finaste Amilia, vi bakade en himmelsk god citronpaj! Och självklart blev det en hel del bus med vovvsingen Soya! Har även varit en sväng och hälsat på Farmor min.. kändes som att det var ett tag sen sist. Har inte så mycket att skriva här egentligen, ska palla mig till soffan och kolla barca vs. real madrid.. heja barca!!








Sandra.


Aarmwristfullofmemories



Armenleden är fulländad, nu kan jag klippa av dom... om jag hittar en sax!







Sandra.


förjagblirsådumavdig

Halloj alla!


En dag som denna har lyckas att packa upp och sortera allt i min lilla klädlåda... känns skönt att ha det avklarat! När jag var klar drog jag in till stan med bigsis och Ellen, kollad på saker som skor och skolprylar något som skulle vara bra att ha nu när an börjar på gymnasiet.

Taggar upp inför några kommande fotbollsdagar.. har hela 4 matcher att spela inom loppet på ja, 4 dagar.. det kommer bli super! Och pricken på i:et, Felicias sweet sixteen partey! Hoppas hon hyr dit Rihanna eller why not Lady gaga? Hehe, skämt skämt! Nu börjar det vara dags för sängs... godnatt! <3










Sandra.


bloglovin'

Följ min blogg med Bloglovin !!







Sandra.


Göteborgtogmitthjärtamedstorm























Dagarna nere i göteborg har varit riktigt goa och mysiga... göteborg är en otrolig fin stad som känns ha mycket mer att erbjuda en Luleå, hade gärna bott där! Dagarna har bjudit på massa shopping , filmtittande och skratt! Självklart blev det 1 dag på liseberg, detta var 8de gången jag var där och det är forfarande lika roligt!

En kväll lyckades vi ta in till stan och ända till vasagatan där vi hitta ett supermysugt fik som hette café rosa pantern som var öppet ända till 04.00, där satt vi läääänge... önskar det fanns mer sånt här i Luleå det hade verkligen varit något! Nu ska jag ta sluta skriva, men resan har var awesome och jag skulle verkligen tänka mig att ta modet göra om det igen.. godnatt! <3









Sandra.


Vi har det gött!

Vi har det gött här i göteborg, don't worry! PUSS!<3









Sandra.

göteborg


Nu är framme, dags att göra göteborgs gator osäkra! ;)








Sandra.

Lilla Lady hey lilla ladyy!

Go' kväll!


Kom ganska nyligen hem från persön där jag har fikat pensionärkaka och druckit coca-cola, riktigt myspys. En dag som denna har jag inte gjort så mycket mer än att bara ta det lugnt... tog mig inte ut förän efter 2 då jag cyklade in till stan och mötte upp mami. Vi satte oss utanför kh och käkade max-mat och pratade om helgens festligheter. Sen försökte vi vinna en sån där stor marabou-låda med choklad, det gick inget vidare... jag som ville ha en! Nu ska jag ta och hoppa ner i sängen, jag som har gått runt och gäspat hela dagen... godnatt! <3


2 dagar kvar till götet med damen över och brevid mig på fotot, lovely! <3







Sandra.


The last day





Gårdagen och även sista dagen på lk var riktigt rolig! Hoppade, skrek och sjöng med längst fram till Daniel Adams-Rays låter, jag till och med kramade han.. det var en konstig kram, men det var en kram! Jag tycker Luleå Kalaset har leverat, längtar redan till nästa år och hoppas dom dra hit nå bra artister igen! Kvällen och årets lk avslutades med två jävulskt goda donuts! Vi ses! <3







Sandra.


AdamTensta!






Bilderna är från i fredags en riktigt rolig kväll... var på Caroline Af Ugglas soundcheck hon gick runt med sina blå gummistövlar och blommiga filt (första bilden). Sen var vi och såg Adam Tensta, stog längst fram och rockade loss till alla hans grymma låtar, var även 1 decimeter ifrån att ta i han... attans! Måste erkänna att jag blev lite in lööv with him, så det kan gå!









Sandra.


Make me wanna die!

Goddagens alla finisar!

Gårkvällen var kall... gick runt med shorts och en tunn kofta för jag tänkte som många andra gånger; det är ju sommar! Men istället fick jag gå runt kylig och samtidigt vara trött... inte ok. Hoppas på att jag kan vara på bättre "partyhumör" ikväll, funderare även på att ta en kort pn innan så att jag inte är trött.

Idag drog jag och Louise in till stan för att fixa lk-banden... mit hade gått sönder för att man kan tydligen inte klippa bort den där lilla tygbiten som brukar bli över när man spänner det... det säm händer är att det trådar sig och slits sönder.. säger bara en sak; KASST! Mycket bättre med plastband isånnafall! Efter det satte sig jag, Louise och Martina oss längst kajen och käka phad tai m. vårrullar, HUR GOTT SOM HELST!! Det var extra gott eftersom jag var extra hungrig, mumma! Nu har jag skrivit alldeles för mycket, hejdå! <3


Bild från igår... Felicias bild!








Sandra.


verkligen NAW!



Har ni sett något så gulligt?!!








Sandra.


fetingcheck

Hallå allihopa!


Idag har jag gjort saker som lämnat in en fetingcheck på banken, köpt en mysig, välbehövd och bara vanlig svart cardigan + att jag har finally fixat ett helgpass på lk. Om ca. en halvtimme drar jag ner till skogis och sparkar boll för att sedan bege mig till mamsen där det bjuds på grillat.. sen får vi väl se vad lk har att erbjuda. Nu ska jag ta och börja byta om, puss! <3







'



Sandra.


det drar igång i år igen

Heejsan!


Har haft en trevlig dag på standen med tjejerna Felicia och Ida, badade faktist 2 hela gånger. Jag är en sån tjej som oftast bara "doppar mig" en gång men väääldigt länge, kan typ ligga flytta i år... nu vet ni det!

Jag har även hunnit med att träna, en väldigt lugn sådan.. Imorron är det dags igen, luleå kalaset drar igång i år igen. Det blir riktigt roligt! Kvällen kommer börja med "grillparty" hos mamsen sen forsätter det inne i staden med kompisarna och allt annat glatt folk. Nu ska jag ta och göra mig klar för sängen.. puss&godnatt! <3


Tjuvade bilden från Linnea i brist på nya bilder.. det är sen Umeå då vi spela Volleyboll mot norsker, sverige vann!!.. en gån iallafall, tror jag!








Sandra.


Ron weasley


Endas för att roa min kära syster, I know you like it! ;)









Sandra.


vinst!

En härlig vinst med 0-8 idag, nu blir det sängen... är helt slut! Godnatt! <3








Sandra.


one week left

Hallå alla sötisar!


Hoppas ni har det fint i go' vädret om alla ni äns har det... men här i LÅ är det då soligt och fint! Har varit i persön och grattat Annette som fyller år, vi har käkat och fikat en hel del. Ikväll eller nu i eftermiddag är det match mot LSK/Lira.. hoppas på vinst såklart! Annars på tal om ingenting är det ju bara en vecka kvar tills jag och Felicia åker till göteborg, yeeah!! Alla som har sol tycker jag ska ut och sola i det fina vädret, njut av sommaren... för snart är den slut. Puss! <3


Happy picture!








Sandra.


Dagen i bilder...









Som ni kanske märker orkade jag inte hålla på och fixa med bildernernas storlek.. helt enkelt alldeles för jobbigt!










Sandra.


home sweet home!

Nu är man hemma efter riktigt rolig helg i Umeå med ett gäng fantastiska fotbollstjejer! Vi kom så långt som till kvarten då vi åkte ut mot ett gäng jobbiga finnar.. helt okej ändå! Dock surt att det bara var cirka 3-5 minuter kvar av matchen när dom gjorde 1-0. Menmen, vi hade iallafall skojj eller jag hade då det!

Annars bjöds det på saker som volleyboll-lir, skratt, diiiscooo (yeeah!) och självklart en massa fotbolls-lir. Next up är lk nu till helgen, det kommer bli riktigt skoj! Men nu ska jag göra mig klar för sängs imorron väntar en tag på stranden med mina brudar, godnatt! <3











Sandra.


RSS 2.0