T.G.I.F

T.G.I.F, drar till överkalix och käkar tacos. Satsar även stort på att bli frisk till på måndag (iallafall friskare). Nu liigger jag med en lätt feber och en snorig förkyldning... men ska ta och palla mig här i från för att snabbt packa om, vi ses imorron!





Sandra.

my famous fighterface!

This is my fighterface!
Har pluggat stenhårt matte nu i ett antal timmar, men nu får det räcka för ikväll! En av dagens fail var väl när jag skulle på toa och spruta nässpray i näsan istället för att ta 1 sprut per näsborre som det stog på flaskan tog jag 3.... så om jag vaknar upp med näsblod i facet skulle jag inte bli förvånad, smaart Sandra!







Sandra.

Kan vi inte vara nära bara en minut, är det nu, nu som det tar slut

Hade gärnat dragit iväg på en joggingrunda nu men förkyldningen stoppar mig... ska vila idag/ikväll så att det förhoppningsvis är bättre till imorron! Ska försöka packa smart till imorron då vi både har fotboll och gympa, men väskan lyckas ändå bli proppad... har känslan att jag aldrig kommer lyckas.
Nu, ska jag ta och plugga lite matte och senare dra mig neråt för käk... SES! <3









Sandra.

sportchic

Då var andra fotbollspasset avklarat. "Tog ner" en boll med facet så jag började blöda lite smått i näsan (väldigt lite), det visade sig faktist bli nåntning bra av det så... lätt värt det! Ska ta och försöka sova nu... godnatt! <3
Sandra.

nya skor

Detta är mina nya skor som jag var och inhandla snabbt efter träningen, love them!









Sandra.

sneezy

Då var man förkyld, happy moment... not! Bara det inte blir sämre så är det ok!

Har nyligt tagit en 10 minuters pn, så ska snart dra iväg på andra fotbollspasset för idag. Känns annars riktigt skönt att inte ha något plugg att göra idag, eftersom nk-provet nu är gjort.. det gick bättre än vad jag trodde, så hoppas på ett E!







Sandra.

Plugg-Tisdag

Inte mycket bloggande en dag som dennna, har istället pluggat inför morgondagens prov... hoppas på ett godkänt betyg!! Men nu ska jag ta och göra mig klar för sängs för imorron är det fotboll x2 som sker, nattinatti! <3









Sandra.

Lucky Luke!

Går och myser ner mig i sängen med denna sötnöt, hihi!









Sandra.

enkoppvarmchoklad



Nu har jag äntligen fått lite plugg gjort.. det firar vi med en kopp varmchoklad och en skål mango!







Sandra.

motivation 0

Behöver verkligen plugga... men motivationen är 0. Ajja, måsta försöka ta tag i det.
Lite smått om dagen, den började på fotbollsplanen i kylan.. men soligt och fint var det, riktigt fint fotbollsväder! Skönt att slippa allt regn minst sagt. Om 1 vecka på måndag drar våran klass upp mot gällivari där vi ska kolla in olika ställen... min grupp ska hålla i kvällsaktivitetera och på planeringen idag... det spårade! Men det är som vanligt när Sia och Petter är i farten.
Nu ska jag göra ett nytt försök att plugga... vi ses!

Sandra.

I need heat!

Jag fryser, jag fryser och jag fryser...


Kan aldrig sluta typ... mamma säger att det är för att jag tränar så mycket nu, låter väl ändå helt rimligt. Annars har jag varit en sväng till Arcus där basketen är i full gång.. min lillkusse spelade. Kul att se, fick även prova studsa med bollen lite själv.
Nu ska jag ta och plugga, några frågar till av nk:n sen går jag över till matte... ingen tid att vila här inte! Vi får höras senare... byebye! <3
En bild sen vi var i amilias stuga... inom kort tid bär det av dit igen, KUL!









Sandra.

someone like you

Nyss hemkommen från lite garderobsjobb, käk på subway och annat små fix. Igår/I natt har jag hållit hus hos Felicia där jag , hon och Sam har haft vårat sleepoverparty/pommesnight. Emelie var även där en stund, vi körde circus och garvade en hel del. En riktigt fin kväll!
Ikväll ska jag ta och försöka plugga lite... kanske tråkigt på en lördag men det behövs! Men nu ska jag inte ta och tråka ut er nå mer utan låta er återgå till en fin helg. Ha det gött! <3







Sandra.

pocahontas

Jag är den svenska pocahontas, det ni!









Sandra.

Kan inte tänka, jag står bara här och ler

En kväll som denna har jag fått in massa information om "hur man kör bil", undra om informationen kommer fara ut lika snabbt som den kom in? Det återstår bara att se. Spännande ska det bli, men är inte riktigt redo... men snart då jävlar, håll er inomhus alla lulebor för då kommer Sandra rullandes!
Annars har dagen som många andra dagar varit riktigt roliga och fyllda med skratt... obegripligt hur mycket jag har skrattat dom senaste veckorna! Nu ska jag ta och koka en fet te-kopp.. har haft lite småont i halsens idag, hoppas det inte blir värre!!


Sandra.

kvinnligt


En kväll som denna har jag bakat samtidigt som jag har sjungt opera (dåld talang), samtidigt som jag har lyssnat på musik, samtidigt som jag har ballanserat på min ballansbräda, det måste ju bara visa vilken kvinna jag faktist är!








Sandra.

Wild

Kom precis på att det endast är tisdag idag, men det lär väl säga swish så är det fredag och helg...


Annars tar jag det lugnt... ingen träning idag inte utan det blir att ta det lugnt, skönt eftersom att jag har haft ont i foten på sistonde säkert bara en lite överanstängning or something. Vet inte riktigt vad jag ska säga mer en att jag har varit sjuukt trött hela dagen och nu taggad på en mysig liten filmkväll med syrran då vi ska se I am number 4, senast jag såg det på bio tyckte jag att den var grym.. kan den leverea yttligare en gång? Det ska jag ta reda på! Vi höres! <3
Going Wild!








Sandra.

bullens

Chillar med en skål bullen, inte helt fel såhär på kvällskvisten!
Har ju trots allt haft dubbla fotbollspass idag så då måste man få i sig något rejält... viktigt, viktigt! Ska även börja bege mig mot min säng eftersom sömn också är väldigt viktigt + att det känns otroligt skönt eftersom jag hade ruskigt svårt att sova igår... Men vi får höras imorron, nattinatti! <3



Sandra.

makeup


NNär jag har tråkigt sminkar jag mig lite mer "vågat" än vanligen, här får ni ett smakprov ;) I hope you like it!









Sandra.

A sunday like this

Hallå, hallå!


En söndag som denna har jag till en början legat och dragit i sängen hyffsat länge, inte helt fel det! Har även och varit hos pappsen och firat Louise i efterskott, där det bjöds på massa gott.. känns som att jag har fått i mig alldeles för mycket sött denna vecka, skärpning med det inför kommande vecka. Men ska jag ta och sluta ögonen och vila hjärnan några timmar i min nybäddade säng, kan inte bli mycket bättre... godnatt! <3







Sandra.

God morgon!

Morgongpigg tjej här!!







Sandra

water for elephants

Hade nyss en supermysig filmkväll med mami, water for elephants blev kvällen filmval. Et bra sådant också, gillar den starkt! Var även ute en snabbis på balkongen och vad får jag se? jo, att det är stjärnklart... hur fint som helst!
Annat under dagen som har hänt är att sista matchen för i år spelades det blev vinst med 4-0 och pricken över i:et, ett mål! En perfekt avlutning på denna säsong! Nu tackar jag för dagen, kvällen.. godnatt! <3
Lika som bär!






Sandra.

knasigt!

Grimarsen blev one of a kind!
Vad kan jag säga? Har haft en rolig dag med både fotbollslir och larcrooselir (inte min stora talang). Har även hunnit med att shoppa lite underkläder och en liten födelsedagspresent till min kära syster hoppas hon tyckte om det!!
Denna kväll har jag sett en riktigt roligt film, grown ups.. så typist knasig Sandra-humor! Likee! Nu ska jag ta och fylla vatten flaskan och ta och göra mig klar för sängs, har match imorron.. absolut sista matchen, måste bara vinna nuuu!! Bighugz! <3

Sandra.

Knallrosa

Målat naglarna fett med knallrosa, have to love it!






Sandra.


plugg!


En hel del plugg är det som händer denna onsdagskväll!







Sandra.


göra om


Bilder från våran sushi-night förra året... får känslan att det måste vi nog ta och göra igen!






Sandra.


Studytime!


Har skrattat sjuuukt mycket idag, vad ska man säga? ett skratt förlängerlivet! Nu till det allvarliga, studytime... fast först måste jag få i mig lite käk. Ett måste ikväll är väl Barca vs. Milan... vi ses! <3







Sandra.


Kvällsfika


Kvällens kvällsfika; Bulla m. nutella, kändes vääldigt amerikansk !







Sandra.


over the bridge




Har nu övergett detta myspys hos papi och istället dragit till mami för att spendera några veckor!








Sandra.


Taggad till 100!


Ligger här i min säng och taggar inför match och ser lite coool ut... hälften var väl sant där men är sjuuukt taggad!! Nu går vi för vinst!







Sandra.


"Bikinilooks"


Har ju faktist spenderat lite money på bikins på rea den senaste tiden... så såhär kommer en av mina "bikinilooks" se ut. Jag ska även ta och försöka bli bättre på att fota och dela med mig av mina inköp för det har inte varit en höjdare i sommar... men det ska bättras!






Sandra.


Hurtig!

Hejsan allihopa!


En dag som denna har jag hunnit med 3 träningspass, alla bestod av fotboll. Hurtigt! Annars har jag firat helgen med middag på östens pärla med pappsen inte helt fel! Fast hade ju inte varit helt fel att befinna mig där mamma och Louise befinner sig... i Barcelona. Men får väl ta och vänta 2 år (igentligen mindre) då jag fyller 18. Det äär ju trots allt en födelsedags present till min kära syster som fyller 18år på söndag. Men kan inget annat än hoppas på att dom har riktigt kul och tar och slappnar av lite!

Imorron är städa rummet ett självklart ser ut som en svinstia om jag ska vara helt ärlig.. Ska även ta och försöka plugga, jag veeet att det är lördag men jag måste ta dom chanserna jag har... och det kan verkligen behövas! Senare på kvällen har jag planer med Amilia, Felicia och Emelie... kul att träffa brudsen!









Sandra.


fäller en tår


Fäller en tår för Stefan Liv och alla andra i laget Lokomotiv Jaroslavl!
Ska senare tända ett ljus för han, hans familj och alla andra som omkom i flygolyckan...





Today I don't feel like doin' anything!

Yo makka flow!


Tillbaka till Lå, fast kom ju dock hem på måndag kväll... men har haft fullt upp så har inte hunnit med att b-loggat. Stockholm bjöd på massa festligheter och jag hade hur kul som helst!! Dansade bugg för första gången i mitt liv och det var med en 78-årig gubbe, ojoj... hängde knappt med i svängarna. Det ända dåliga var att jag lyckades glömde min skinnjacka, lyckat!

Fotboll, skola, pn, fotboll... så har dagen sett ut än så länge, ska snart göra mig klar för sängen och läsa lite bok. Imorron är det gameday, sunderbyn borta.. nu ska vi f*n ta och krossa dom!! Annars har jag träningsvärk i rumpan min (på tal om ingenting). Godnatt! <3










Sandra.


Italiano


Har varit på en riktigt fin och god Italienskt måltid hos världens bästa mamma! Nu ska jag ta och "hoppa" i sängen, imorron drar jag ju till stockholm för festligheter... can't wait! Godnatt! <3








Sandra.


En bra dag!

Är sjuuuukt trött just nu... dock har dagen varit väldigt bra!


Började med ett fotbollspass 08.15, sen sluta jag för dagen... hur bra lät inte det?! Har även varit och hälsat på Emelie på nlv med Felicia.. lärarna var hur glada som helst att se oss, dom typ kastade sig nästan över oss. Asså jag vet att jag är kung men chilla! Skämt, skämt! Har även hunnit med en shopping runda och en fika på T.A men 2 fina flickor. Nu ska jag snart bege mig mot mamsen för käk... puss&kram! <3


Cutegirl123!









Sandra.


vinst!


Yes! Vinst mot Lira med 0-2, riktigt skönt! Så nära på att få göra ett till nickmål men bollen segla olyckligtvis över på fel sida av ribban.

Imorron blir en hyffsat lungn dag... den börjar 08.15 med ett fotbollspass sen slutar jag för dagen och tar och hälsar på Emelie och gamla goa nlv. Funderar på att ta mig in till stan ett tag också.. skulle vilja kolla runt på lite kläder och kanske köpa något... men vi får se! Nu ska jag ta något snabbt att äta innan det blir sängs.. godnatt! <3








Sandra.


soccerplaaylizzzt!!


Taggar match med min grymma soccerplaaylizzzt!! Vi ses later dudes! <3






Sandra.


RSS 2.0