Living young, wild and free.

Beger mig snart mot stan för att möta upp två fina, men först måste jag göra det jag aldrig orkade göra igår... tvätta. Annars har jag så kallat "ff" nu. Skönt, riktigt skönt. Men nu måste jag se till att få lite saker gjort innan jag beger mig. Hejdå.








Sandra.

Beach 2012











Sandra.

Round my hometown, memories are fresh...

Godmorning sunshines, attans vilken fin dag!
Var helt slut när  jag kom hem igår efter matchen, till middag blev det pizza och sen blev det soffläge resten av kvällen. Matchen slutade då oavgjort, 1-1. Är faktiskt rätt nöjd och något som gör mig lite extra glad är att jag fick stå för assisten. Aldrig fel.
Idag ska jag tvätta, måste bara orka. För det hade verkligen varit välbehövligt. Sen ska jag även bege mig ut till kära arcus för träning, ska ändå bli skönt att få springa bort gårdagens match. Och förhoppningsvis är det ingen hårdträning som står på shemat. Men nu ska jag ta det lugnt ett tag, vi ses.






Sandra.

I got a good feeling.

En bra start på dagen med gofrukost, har även legat och dragit mig i över en timme i sängen... det var hur skönt som helst. Men nu har jag intagit en plats vid köksbordet och poppar en massa bra tagglåtar i mina öron, livet leker woop woop! Vi ses, hejdå mina kära.






Sandra.

Gameday.

Morsning korsning, idag är det något som kallas gameday. 100% taggad!






Sandra.

Bake a cake.

MUMSFILLIBABBA! Titta så fin jag har bakat idag till hjälp hade jag även min kära syster. Men ville mest bara läska er med dessa bilder för nu är det sängen som gäller för mig. Imorgon är det ju gameday vs. Infjärden, vill vara urvilad. Godnatt.







Sandra.

Mästerkocken.

Gött med lite mat. Personligen tycker jag även det ser ut att vara riktigt proffsigt upplagt. Nästan så att man skulle kunna tro att jag gick resturang och livsmedel eller varför inte tro att jag är en mästerkock? Nu ska jag då ta och göra mig klar för att dra mot coop arena. Kram.







Sandra.

You're going fast as you can, off to your day dream...

Ligger här i min säng och tänker på gårdagens händelse, att det verkligen finns såna IQ-befriade människor, som tur var slutade ju allt bra. Och Louise insats var guldvärd, det visar även att vissa ord faktiskt kommer till bra användning ibland haha.
I eftermiddag väntar jobb på hockeyn, känns rätt skönt att få dra in lite pengar på kontot. Det är aldrig fel. Hoppas även på vinst för kära Luleå så dom kan behålla sin serieledning och vem vet? kanske dra ifrån. Men nu ska jag ta och göra något vettigt... vad det nu kan vara. Vi ses!





Sandra.

Cause there'll be no sunlight if I lose you baby...

Sovmorgon till 11.15, endast en lektion; idrott. Dröm. Vi ska ha boxning, så är en aning nervös att göra ett felslag av något slag... känns som att jag är bra på sånt. Men trots sovmorgon tänker jag nog tänka på min kära skönhetssömn. Behöver den otroligt mycket, godnatt.







Sandra.

What a feeling.

Tjenna alla skönheter, kan inte riktigt beskriva hur lycklig jag är just nu med det är gode skönt!
Tänk att en sådan liten sak kan göra en så glad?! Var påväg ner för trappen, skulle käka lite, jag stannade upp. Jag ställde mig på min högra fot och gjorde en tåhävning, har inte kunnat göra det på ett halvår kanske, det var lycka. Lycka att veta att min fot är på bättringsväg.
Annars har skoldagen varit heeelt ok, försökt göra ett så snyggt släktträd som möjligt på spanskan, med dom skills jag har vart det nog ändå ingen större röra. Har även en dag som denna poppat Levels-Avicii i mina öron, får ett riktigt tagg av den låten må jag säga. Nu ska jag ta och göra mig klar för kvällens träningspass, puss&kram.





Sandra.

But we shared a moment that will last till the end.

Tjabba Tjena Hallå, vi säger så!
Mamma körde på gårdagens spår, till middag bjöds det på tacospaj. Men det funkade bra, speciellt efter en heldag på coop med en hel del hockeytittande. Kvällen bjuder på hemmakväll med lite cändy. INTE helt fel.
Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Eller jo, till en början ska jag städa och även få lite pluggeliplugg gjort. Hoppas annars också på att Luleå inte bjuder på sådant hemskt blåsväder som idag, det var ett helvete att gå hem från ishallen. Ingen dröm. Så vädergudarna får gärna levererar en aning bättre väder imorgon. Hejs.







Sandra.

What does'nt kill you, makes you stronger.

Go kväll mina fina!
Har haft en redelig fredagsmyskväll hemma, men tacoskäka och tv-tittande. Rätt dröm om du frågar mig. Imorron ska jag försöka ta mig upp hyffsat tidigt för att bege mig mot coop med Hjorren. Sen får jag väl se vad resten av dagen erbjuder, vet bland annat att jag måste städa mitt rum lite.. trist men sant.
Nu ska jag nog bege mig från mitt soffläge och inta sängläge, känner att det börjar blir dags. Annars var ju denna dag rolig så länge den varade haha. Natti.






Sandra.

Give me wings so I can fly.

Glad alla <3-dag, sådära några dagar senare.. men det är väl tanken som räknas?!
Är annars heeelt slut. Tur att det är fredag imorron, fotboll, idrott, sluta. Lika perfekt varje gång. Nu lockar sängen något enormt, så godnatt mina kära.








Sandra.

Lugna puckar.

Några bilder från lördagkväll som jag tillbringade hos Amilia, det var hennes såkallade sweet 16 dinner.
Dagen har varit rätt chill, kanske inte den absoluta bästa starten men det löste sig. Morgonens träningspass var ett riktigt "Brolla-pass", vilket var perfekt efter helgens fotbollslirande. Ikväll är jag ledig från fjutbollen, vilket också känns rätt så perfekt. Vila kan vara nyttigt ibland.
Annars har jag fått värsta facerapen om att jag brutit näsan, så har fått några oroliga samtal här på eftermiddagen.. men jag är hel så det är lugna puckar. Nu: matdags, hejdå.








Sandra.

Fotbollshelg.

Oh snap, tror det här är min största första bloggsvacka ever, gör iallafall et försök att ta mig tillbaka efter en rejäl fotbollshelg.
Helgen har jag då tillbringat mesta tiden i arcus då det var den årliga Allstar midwintercup, det har bjudits på både vinst och förlust, en urusel insats och en hyffsad insats, foten har hållt sig bra vilket känns otroligt skönt! Nu laddar jag om inför en ny fotbollsvecka helt enkelt.
Och det är med bloggningen, måste verkligen skärpa mig. Men känner att jag är lite mer taggad nu och det är ju bra! Så förhoppningsvis går detta vägen med buller och brak. Godnatt! <3







Sandra.

Levels.

Vill inte vara sjuk, buhu! Men tänker såhär: lika bra att få det bortgjort! Fast det känns ändå välidigt.. ork LOL! Haha! Stannar hemma imorron och hoppas på en tillfriskning under dagen or something. Kanske önsketänkande, men who knows?! Borde ta och sova lite nu, natti! <3






Sandra.

You can't always be lucky.

Tjabba, är lite ledsen i hjärtat... är typ förkyld, för att inse sanningen.
Mitt mål: bli frisk till onsdag! Fast helst skulle jag vilja bli det nu eller imorron, men lär ju inte hända! Annars var dagens planer att dra och kolla hockey med Hjorren, ska ta och hoppa upp hur denna säng och göra mig en kopp te, kanske piggnar till lite.
Annars har min natt set ut såhär; från att ha varit kall, blivit kokhet! Mamma stoppade in ett extra element på mitt rum så att det skulle bli varmt, det blev lite för varmt. Kring 7 imorse vaknade jag genom blöt, rummet var som en bastu minst sagt. Huvva! Men ska bege mig mot köket nu.. puss&kram! <3







Sandra.

It's amazing.

Hej mina kära, hoppas ni har lite tålamod med mig trots att jag inte är så aktiv på att blogga.
Men jag försöker så gott jag kan. Sov 2 timmar när jag kom hem, kan inte påstå att jag mår prima eller dåligt, men är det nånting jag inte vill bli så är det sjuk. Så ikväll bli det en hemma kväll!
Ska ta och stiga upp ur sängen nu.. eller ja, jag borde väl kanske göra det. Annars ska jag faktiskt ta och kirra kvällens efterrätt, vi får väl se hur det blir... hehe. Nu vet jag vad jag ska ta och göra. Rehabövningar för min fot. Vi ses later mina sötnosar, puss&kram! <3






Sandra.

RSS 2.0