Someone like you.


Har haft en toppenhelg som jag har spenderat med ett par riktigt fina. Är jätteglad nu. Ska hoppa ner i sängen nu för det är dags för min skönhetssömn. Godnatt mina kära, puss.





Sandra.


Light a fire, a flame in my heart...


Luleå har bjudit på ett riktigt fint väder idag med mycket sol.
Tog en smockfull buss in till stan där jag umgåtts med Anna och Elin. Vi har knallat runt i det otroliga fina vädret, kollat in på nån affär (mest sportaffärer eftersom vi är sportnördar) och även käkat lunch på Wayne's.
Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, sen ska jag bege mig till den bästa. Vill också tillägga att min fot känns lite bättre idag och det känns otroligt skönt. Hoppas ni har och får en superduperbra lördag, puss och kram.






Sandra.


Friendship.


True, true.
Rolig dag, dock fick jag offra min fot vilket är mindre kul nu i efterhand. Har både brunkat och blivit nerbrunkat, har även märkt att jag gillar att använda ordet brunka alldeles för mycket. Som min pappa sa idag har jag en rätt hög smärttröskel, men foten gör verkligen ont. Skulle tänka mig att det är något sträckningsliknade jag har råkat ut för. Ska villa nu i helgen så att jag förhoppningsvis kan träna på måndag igen.
Har tröstat min smärta med käk på Dagobert med Elin och så har jag även fått sett Annas hårförvandling, mycket fagert. Nu ska jag försöka få tag i min syster, ska var smakråd när vi ska klicka fram vita klänningar på dataskärmen, studentklänning ni vet. Vi får höras och synas, puss.






Sandra.


Love will take you there...


Jag och världens underbaraste Stoneberg <3 Tjuvade bilden för käraste Elin, hihi.
Denna dag har faktiskt varit bra! Den har bjudit på sovmorgon, skratt och gröt till mellis, jag är då nöjd. 100%. Nu inväntar jag mat sedan ska jag dra min tunga ben ner till skogis för att lira lite fjutboll.
Imorgon inväntar fotboll och så kallat val i huset på idrotten. Har en känsla av att det kommer bli grymt. Och att det även är helg imorgon skadar ju inte. Nu tackar jag för mig, vi ses.







Sandra.


I want summer.










Sandra.


Pimp my economy.

Där står vi som två kex och smular.
Idag har jag tillbringat förmiddagen på teknikens hus med halva klassen, vi gjorde vårat alldeles egna ekonomiprogrm "Pimp My Economy". Kungligt. Har även hunnit äta en hel del en dag som denna, känns som att jag äter jättemycket hela tiden, men det kanske är ganska självklart eftersom jag tränar en hel del också.
Har ju laddat upp med en pn och mat inför kvällens fotbollsträning. Känns bra. Nu sitter jag och mummsar på en glass lär ju inte äta så många mer sånna, ska försöka leva lite sundare framöver. Då syftar jag självklart på alla sötsaker jag får i mig annars skulle jag nog säga att jag lever rätt sunt. Nu tackar jag för mig, pussellipuss.






Sandra.

Känslan att vinna.


Bra närbild.
Dagen har varit toppen. Det blev vinst för oss med 8-3, trots att det såg riktigt mörkt ut första 20. Men vi kämpade till det sista. Lyckades även göra ett mål själv och att det var rätt snyggt skadar ju inte heller. Har även varit hos min kära faster och käkat en massa mat och tårta för imorgon fyller hon 50 bast, wohoo! Grattis!
Nu ska jag smaska på ett äpple sen är det sängen som gäller för mig, är helt slut. Och imorgon inväntar två träningspass så måsta ladda om. Godnatt mina kära, pussellipuss.








Sandra.


Mitt brunkarblåmärke.


Här får ni en bild på mitt brunkarblåmärke, dock tycker jag det ser grovare ut i verkligheten. Men nu håller det på att försvinna.
Ska snart bege mig till den bästa och senare bege mig till skogis för att kolla Lira vs. Norrsken eller jag kanske ska säga Anna vs. Elin. Det kommer blir mycket spännande. Imorgon har jag själv gameday vs. Älvsbyn. Gode taggad. Nu ska jag bege mig, puss och kram.







Sandra.


Pics.





Lite bilder från förra helgen när jag hängde med ett gäng snygga brudar, tack Emelie för bilderna! Puss!






Sandra.


Grattis Brynäs!


Föresten, grattis till sm-guldet boysen i brynäs! Ni förtjänade det.







Sandra.


Roc me out.


Var jätte taggad på brutalbänken imorse men icket, eftersom mer än hälften av alla fotbollisar har cup i helgen så då sluitade det med att vi kollade på en film på tuben om Messi. Helt ok. Annars är idrottsprovet nu gjort, hoppas bara att man har klarat det då. Eftersom fredag är våran bästa dag i veckan så slutade vi efter det. Då var hem och chilla det ända rätta.
Ska snart bege mig ut på en springtur, måste springa bort pizzan som jag och pappsen satt och tröck för ett tag sen. Fast sanningen är att springturen är endast för att hålla igång eftersom vi inte har match förän på söndag. Men ska ta och byta om, puss och kram.







Sandra.


Mys.


Firar ju helg med risifrutti, fryst mango, vr och tvtittande i soffan.






Sandra.


Aprilväder 2.0


Den gulligaste baksidan på en festis någonsin, hihi.
När jag vaknade idag fick jag en riktig chock. Absolut allt var vitt och det snöade som aldrig förr. Men det är ju trots april och då brukar det bjudas på såkallat aprilväder. Annars har dagen rullat på bra med tester och plugg.
Träningen blev inställd idag. Tråkigt, men skont att slippa det sämsta vädret. Nu ska jag snart bege mig till den bästa för att kolla lite fotboll. Barca vs. Chelsea, det kan bli spännande. Nu tackar jag för mig, puss.







Sandra.


Inspiration.









Sandra.


I'm bound to fall for you...


Nämen tjena! Märkte just att jag har varit borta några dagar, men nu är tillbaka.
Under tiden har jag varit borta har jag spenderat tiden med ett gäng grymma tjejer, den bästa, återfunnit mig i skolan med fina klasskompisar, har även hunnit få ett brunkarblåmärke på min såkallade cparm och självklart lirat fjutboll, inget ovanligt.
Idag har jag skrattat, ätit currymacka så att jag luktat curry, bivit offer då Adrian kastade en paprikabit på mig (Tack Addeboi!), träffat bästa Amilia och har även avnjutit varmchoklad och limpa på mellis med käraste Anna. Efter att har tagit en pn drar jag igång med lite plugg sen drar jag ner till skogsvallen för träning. Vi ses, puss och kram.







Sandra.


Vinst.


Yes, vinst med 5-0! Fick stå för ett assist, en mycket bra start på dagen.







Sandra.


Våga satsa för att vinna.


Håller på att packa ihop min dyrbara fotbollsgrejer såhär på kvällskvisten. För imorgon är det ju gameday vs. Trångfors på Boden arena. Grymt. Annars har jag spenderat halva dagen i Piteå med ett gäng tre härliga tjejer, mycket rolig trip. Det är ju inte varje dag man är i Piteå och shoppar.
Nu ska jag fixa klart här och lyssna på lite musik från min kära soccerplaylist på spotify. Den är kanonbra. Är mycket taggad till morgondagens aktiviteter så snart kallar sängen. Godnatt.







Sandra.


Life is a gift, never take it for granted.


Tjollahopp Tjollahej, idag är det en fin dag.
Solen lyser på bra här i Luleå, äntligen. Igår hade jag noll planer för denna dag, men det ordnade upp sig. För senare under dagen beger jag mig mot Piteå med Anna, Jenny och Sanna. Otroligt skönt att ha nånting att göra, annars finns det en stor chans att man blir sittandes hemma hela dagen och det ogillas.
Imorgon är det även match. Ska bli riktigt kul att få lira lite fotboll på boden arena. Dock var ju tiden den sämsta, 09.30 på morgonen. Men det är bara att gilla läget. Nu ska jag nog ta och byta om... Vi ses!








Sandra.


Sportcollage.


Med tanke på hur hårt jag har legat i med träningen dom senaste dagarna så bjussar jag på ett litet "sportigt" collage. Av det kanske ni både får inspiration och motivation, puss på er.







Sandra.


Just do it.


Nu drar jag iväg på andra fotbollspasset för idag, ingen vila här inte. Vi ses, hejs!






Sandra.


I feel the chemicals kicking in...


Skön känsla efter en gicande träning. Nu kallar sängen något enormt, med mig tar jag en vattenflaska. Om ni undra vaknade jag till klockan 8 imorse och hade kramp i vaden, oskön känsla som jag gärna skippar.
Imorgon väntar två fotbollspass. Känns bra med tanke på att benen känns rätt tunga nu. Då är det skönt att röra på dom tycker jag. Ska sluta prata om mina tunga ben nu... Godnatt på er.






Sandra.


Lira fjutboll.

 
Nu ska jag bege mig till skogis för att lira lite fjutboll, kanske leka lite Ronaldo (bilden). Ska bli riktigt skönt! Puss.






Sandra.


Blake Lively


En otroligt bedårande vacker kvinna.








Sandra.


Dreamed last night of a time and place, where from ours troubles we had escaped...


Rätt slut efter dagens första fotbollspass. Snöade gjorde det också, men det stoppar oss inte för att lira lite fotboll. Det absolut skönaste var att komma hem och ta en varm dusch, där ville man stå länge kan jag meddela. Nu laddar jag om batterierna med mat och sömn inför kvällens fotbollspass. Låter jättebra i mina öron.
Vad hade jag för mig igår då? Jo jag slappade, städade och på kvällen umgicks jag med Elin och Anna. Vi försökte hitta på något roligt att göra, men det är rätt svårt här i Luleå. Fast nog fick vi oss ett och annat skratt. Fick även dela ett och annat ord med min bästa även fast jag hade stora problem med att höra bra inne på max, haha. Nu tror jag det är dags för mig att krypa ner i sängen och vila lite. Jag är verkligen jättetrött. Puss och kram.








Sandra.


Summerlovin'










Sandra.


American Pie: Reunion


Vilken film, vilket gäng, vilket skratt, vilken toppendag jag har haft. Godnatt mina fina.






Sandra.


It's a beautiful day, don't let it get away...


Tillbringat dagen på storklinten, kul att få åka lite slalom för en gångs skull. Möjligtvis var det både första och sista gången den här säsongen, men nog är jag glad iallafall. För om någon timme väntas ju bio med mina två pumor. Haha, måste jag använda just ordet pumor igentligen? Äh kan ju låtsas som att det blir coolt när jag säger det.
Nu börjar det faktiskt bli dags att göra sig klar. Önskar er alla en riktigt fin fortsättning på denna fantastiska dag och hoppas ni njuter av påsklovet. Det gör jag. Åtminstånde mitt bästa. Vi ses, puss och kram.






Sandra.


Scared of the dark...


Bild från igår när jag var och hängde på ormberget med släkten. På bilden finner du jag, min syrra och våra två galna men kära kusiner.
Det var mycket rolig, fick ju helt klart användning av mitt 6årigar sinne. Gick all in med tefat och bob i pulkbacken på ormberget. Klagar inte över dom roligheterna. Idag har jag gjort bra affärer, umgåtts med fina släktingar och käkat en hel del, både mat och sötsaker. Men det är ju trots allt påsk, då får man passa på.
Imorgon lyder planerna så att det blir bio för hela slanten. American pie med Anna och Hjorren, är gode taggad. Känns lite småstört hur taggad jag är med tanke på att det endast är en bio. Men vill hålla mig sysselsatt, tror jag är rädd för att sakna den bästa allt för mycket. Men nu ska jag alldeles strax bege mig mot sängen för några timmars skönhetssömn. Godnatt.






Sandra.


Nya fotbollsskor.


Äntligen! Nya fotbollsskor är nu köpte. Jag är jättenöjd.






Sandra.


Glad Påsk!


Idag är en bra dag. Glad Påsk! <3






Sandra.


Every moment was so precious...

Fick igår finbesök av en som jag har saknat och som är jättebra, t. o. m. bäst. För det var ju det vi kom fram till. Blev iallafall väldigt glad. Fast nu är jag lite ledsen för stunden, min buse kommer inte tillbaka förän om ca. 1 vecka. Vilket jag tycker är jättedåligt. Tur att jag har världens bästa vänner och självklart fjutboll.
Annars är det ju äntligen påsklov, hur skönt är inte det på en skala 1-10?  Skulle nog tippa 11 på den, om inte mer. Gode skönt iallafall, ska bara slappa, lira fotboll och hänga med kära kompisar. Jag tycker det låter jättebra. Hoppas också att Luleå kan leverera med ett finfint väder, då hade jag inte klagat mycket. Men vi ses finisar, ha en go långfredag.









Sandra.

A sweet escape, take me away...


Detta är vad jag halft håller på med nu, fast kanske skulle säga att jag tog en pause för att göra detta inlägg.
Dagen har bestått av fotbollsteori, pluggelliplugg, äta, en sväng till solarieöarna, lirat fotboll och även kollat på lite. Pojkarna i klassen mötte varandra, Luleå vs. Piteå. Luleå tog hem segern. Tycker jag har varit bra på att hålla mig sysselsatt under dagen, men det är endast för att jag saknar en jättebra person.
Men nu ska jag dyka ner i matteboken med skönsång i öronen. Fast längtar nog mest till min varma säng om jag ska vara ärlig, men den får allt vänta ett tag. Godnatt mina fina!





Sandra.


I held your hand and felt complete...


Åh herre vilken bra dag.
Eller ja, det var nog mellis som gjorde den. Det var gröt, mannagrynsgröt. Som jag har väntat! Upptäckte också världens goaste parfym, jag och Anna blev inget annat än förälskade. Om ekonomin vill sammarbeta så ska den bli min.
Annars har jag varit och tränat, kändes mycket bra. Att kicka fotboll gillar jag faktiskt skarpt må jag säga. Men det var nog ingen direkt nyhet. Ska nog satsa på sängläge nu, det känns som det ända rätta. Natti.






Sandra.


You the one that I dream about all day, you the one that I think about always...










Sandra.


RSS 2.0