Spanien vidare.

Glad tjej när Dpanien är vidare, bäst hade ju varit om dom vann hela skiten.


Spanien vs. Kroatien

Tjena! Sitter här nyduschad efter ett styrkepass och kikar på fotboll, Spanien vs. Kroatien. Heja Spanien! Nu ska jag koncentrera mig på tvn, hejdå.


Två bilder från Louises bal och student.


Fotbollskväll.

Fotboll och popcorn, kan inte bli mycket bättre. Heja Tyskland och snygg-Gomez!


Cause this is what I made of...

Jag är back on track, har nyss kört ett konditionspass på gymmet. Gode så skön känsla! Nu är det mat som gäller för min del. Hejs.


Soffläge.

Godmorgon, goddag. Tar det piano i soffan, känns som en bra slappar dag så då gör jag de. Ikväll blir det fotbollstittande, Tyskland vs. Danmark. Måste även tillägga att jag tycker det är värdelöst att dom visar både matcherna samtidigt. Dålig stil. Nu tackar jag för mig, hejdå.


Jag har blivit med iPhone

Tjenare! Jag har äntligen blivit med iPhone, jag är så otroligt glad och tacksam att ord inte kan beskriva. Puss och kram.


Baldags.

Snart baldags för min fina syster. Så kameran är fulladdad för detta minne ska fastna på bild. Puss och kram.







Sandra.

Shopping i Stockholm.


Dessa fina grejer fick jag med hem från Stockholm, myche nöjd!





Sandra.

My knees are shaking and my dreams har braking...

Tjena mittbena!
Har befunnit mig trött och sliten efter 1 mil sprungen på 56.43 minuter och några fina dagar i huvudstaden, Stockholm med mina underbara klasskompisar. Har haft det toppen. Vann även guld i en fotbollscup med laget "Annas pullor", helt amazing förutom att jag lyckades dra på mig en skada och missar dagens match i ö-vik och även morgondagens i Kiruna.
Ska vil nu hela helgen och förhoppningsvis hinner svullnaden gå ner och smärtan avta tills på måndag, vill ju lira fjutboll! Tillbringar mesta tiden av dagen i soffan, tar mig inte fram smidigt det är ett som är säkert. Puss och kram mina kära.







Sandra.

RSS 2.0