Jag blir så dum av dig.


Denna fredag har faktiskt varit riktigt bra. Rolig idrottslektion med futsal och innebandy, jag och Anna provsmakade varsin calippo shots och vart high on life, ett styrkepass på hälsans  och sedan ett väldigt lustigt, roligt och jättebra besök på Friends med ett gäng finisar. Nu intar jag sängläge, för imorgon är det ju en nydag med nya möjligheter som man brukar säga. Natti.





Sandra.


Våra brister gör oss till människor...


Omg, yes you are! Tyckte bilden var jätterolig om ni undrade, haha.
Dagen har varit rätt go faktiskt, tog en sväng om på stan med Elin och Anna efter skolan. Fick med mig 2 nya klädplagg hem. Ska försöka komma med någon bild så ni får en sneakpeak. Annars har jag 0 träning idag, en riktigt vilodag. Det kan också vara nyttigt.
Imorgon inväntar morgonteori och en idrott jag har sett fram emot hela veckan, det är val i huset. Vilket säkert betyder att det blir lite fotbollslir, hoppas iallafall på det. På kvälen har jag träning och även klämt in en träff med ett gäng fina ladies på Friends. Det verkar bli en bra fredag må jag säga. Men nu tackar jag för mig, godnatt.







Sandra.


Guldstjärna.


Ville mest bara säga med denna bild att jag gillar starkt ryggan, den gör livet lättare. Den får en stor fet guldstjärna av mig.








Sandra.


To my heart I must be true.

Bara för att jag gillar dom två damerna ovanför så ortoligt mycket <3
Försov mig imorse till 07.17 och bussen gick 07.34, på dom minutrarna han jag packa alla träningssaker, kläder och skolböcker eller ja, förutom bh. Rätt odröm, men det löste sig. Har ändå haft en rolig dag med lite små knasigheter kan man väl säga. Jag har iallafall fått skrattat mycket.
Tränat gånger två idag. Mycket skönt var de. Fick även veta att träningsmatchen vi skulle ha mot ett finskt lag nu till helgen är inställd pågrund av att dom tydligen inte orkade pallra sig till Sverige, suck. Jag var, är väldigt matchsugen. Måste även tillägga att jag är lite smått arg att dom inte visade Milan-Barca på tv10, alla har faktiskt inte viasat. Ajja, sängen kallar. Puss & Kram!








Sandra.

With or without you...

Ohlala, flirtigt av mig.
Dagen har varit bra. Känns inte som att jag har så mycket att skriva om den egentligen. Träffade min käraste Amilia, det var fint. Ska krypa ner en snnabbis i sängen nu innan käk och träning. Så vi ses alla söta, puss.




Sandra.

Nike pegasus 28

Mina nya fina joggisar, tack papi gillar dom starkt! <3





Sandra.

Guldvärd.

Hejsan Svejsan, det är jag som är Sandra Landström.
Denna helg ha gått fort vilket både är positivt och negativt. Det positiva är att den måste ha varit roligt, för tiden går ju snabbt när man har roligt. Det negativa var just att den gick snabbt, den kunde ha fått varit längre.
Är iallafall tillbaka till skolan, till ett gäng sköna klassisar. Och dagen har faktiskt varit riktigt bra. Lirat fotboll, gjort ett konstigt cpryck och har haft världens moment med Anna på mellis. Det moment var gode guldvärt! Nu ska jag ta och byta om till dagens andra fotbollspass, det är dags för premiär på käraste Skogis, som jag har längtat. Vi ses!






Sandra.

Ord kan inte beskriva.

Hej, hade inte skadat med sommar nu. Vill vara sådär solbränd med solblekt hår. Helst nyss.
Annars leker livet för mig, jag är otroligt glad och tacksam för allt jag har, ibland önskar jag bara att jag kunde visa det bättre. Men alla mina nära och kära jag älskar er otroligt mycket, ord kan inte beskriva. PUSS på er!
Annars kom papsen hem med ett par nya joggingskor, likadana som jag har nu fast en annan färg, blåa. Passar ju mig perfekt i smaken. Blev otroligt glad. Nu ska jag nog ta och sova lite, imorgon väntar en ny dag med nya möjligheter. Sann mening, men ville egentligen bara låta poetisk. Godnatt min kära!







Sandra.

Fighter.

Kämpat mig igenom dagens fotbollspass och 7kilometers joggingtur med ett par ben tyngre än en blåval. Som en riktigt vinnarskalle. Tanken efteråt: Jag ska ALDRIG mer springa, känslan efteråt: Otroligt skön! Annars har jag tillbringat en timme i sängen rätt avslagen och samlat krafter för att senare bege mig till coop och kolla hockey, kvällen bjöd på två trista förluster.
Men nya tag får tas helt enkelt. Själv tar jag nya tag från dagens slithet och hoppar ner i sängen, några timmars skönhetssömn inväntar. Imorgon funderar jag på att ta en sväng till gymmet och även till arcus för att kika när min kära Anna lirar fjutboll. Men nu, puss och godnatt.






Sandra.

Stay with me honey, stay with me.

Idag har jag spenderat dagen på isen men några fina, har även fått lirat fjutboll på tunavallen och måste även tillägga att sovmorgonen var otroligt skön. Efter dagens all motion tackar jag för mig och kryper ner i sängen. Imorgon väntar ännu mer motion så känner att det hade suttit fint med lite skönthetssömn nu, godnatt.







Sandra.

Jag gillar fotboll.

Fin dag med golunch på exotic och ett fotbollspass. Fotbollspasset innehöll väldigt mycket instruktioner, men jag fick röra i en boll och det gillar jag. Nu blir det duschen och lite pluggelliplugg. Godnatt mina fina!






Sandra.

En bra dag idag.

Idag var det träning ute på tunavallen, premiär. Det var riktigt kul förutom all blåst. Men det är alltid kul att få lira lite fjutboll. Dagen har i sin helthet varit riktigt bra faktiskt. Varmchoklad till mellis var ju knappast något dåligt liksom.
Nu ska jag ta och bege mig mot sängen. Den ser fin ut, riktigt fin. Har faktiskt sovmorgon imorgon kom jag på nu, dröm. Men godnatt mina kära, vi hörs.





Sandra.

Don’t go, in every breath I take I’m breathing you…








Sandra.

Godis är gott!

Ville bara meddela ett en av dom där två påsarna är min. Dröm? Jo tack jag vet!






Sandra.

En bra helg.

Tjenare, tog mig iden att skriva lie hära. (Bilden är från en av alla våra hemresor från mogronpassen ute på arcus om ni undrade.)
Idag eller imorse har jag lirat fotboll, match var det, vs. Blåsmark. Det blev förlust, men även en match då laget funkade riktigt bra tillsammans. Vi hade många sjuka och folk som var borta för andra anledningar, så vi gjorde det bra med tanke på omständigheterna. Personligen gick det bra och fick båda mina fotbollsdojjor pajade nu, så det kan gå. Borde ta och fixa mig ett par nya, helst nyss.
Annars har helgen varit bra med gokäk, hockeytittandes, jobbandes, umgåts med fina, ja en hel del bra helt enkelt. Och att Luleåhockey sänkte gnaget i premiären av slutspelet var inget annat en toppen! Nu ska jag fara till farmor och käka, vi ses.







Sandra.

Godnatt och dröm sött.

HELT slut nu, så sängen kallar sjukt mycket just nu. Godnatt på er alla kära, dröm sött!





Sandra.

För det var du som fick min fallskärm att vecklas ut...

Erkänner, kanske saknar håret lite! :P
Första dagen på skolan efter ett riktigt soft sportlov är avklarat och det var väl ingen större succé. Det var otroligt kul att träffa mina fina klassisar och återligen käka mellis, men förbannat så ont i halsen jag har haft. Knarkat halstabletter och tevatten m. honung. Nu får den gärna försvinna, för jag vill lira fotboll!
Ska väl annars snart ta och plugga lite matte innan läggdags. Borde ju faktiskt ha bra med ork till det med tanke på min långa pn. Grejen är den att det handlar om att bara göra det. Så lätt är det egentligen. Men vi ses, hejs.






Sandra.

When I see you.

It's funny because it's true.







Sandra.

En fin kväll med ett fint gäng.

En bild från gårdagens kväll, tjuvade den från Elin hoppas det var ok :)
Gårdagens kväll tillbringade jag då med ett gäng fina fotbollselever. Att vi alltid har lika kul tillsammans, ni är guldvärda allihopa. Det bjöds på gomat (tacos), en fet godispåse, twisterlir och annat skoj.
Idag ska jag börja packa mina saker, ska bege mig till pappsen. Antingen idag elller imorgon, har inte bestämt mig ännu. Annars funderar jag även på att dra en sväng till gymmet, inte helt fel att röra lite på sig. Men vi ses mina kära, hejdå!







Sandra.

RSS 2.0