en nedrans otur!

Go' kväll...


Shit vilka två matcher jag spelat dom två senaste dagarna... Igår spelade jag lite mer än en halvlek, fick inte spela nå mer.. fast det känns som att jag hade pallat spela hela faktist. Sur förlust med 2-3, vi var värda minst oavgjort. Men så kan det ju vara ibland.

Idag har vi varit på en lååång trip till byhålan gällevari (stavning?). Vi har haft en sån nedrans otur idag... först så pajjade vår ena minibuss så då fick vi ta två extra bilar Efter en seg biltur med massa babbel kom vi fram till hålan, sugit väder, inte den bästa gräsplanen (dock bättre än skogsvallens b-plan). Bollen for iväg och levde sitt egna liv... domarn var ju... ja, som han var. Om vi säger så här; några av sakerna han gjorde var att han kallade spelarna efter deras namn och till och med hjälpte dom och sa vad dom skulle göra, inte ok. Förbannad jag var! Efter lite foodtime var det dags för hemresa till kära LÅ, det var en riktigt rolig sådan också! Men surt med en sur förlust med 1-0, så vi har haft en sån jäkla otur med alltid idag känns det som.. tur att man har varandra då iallafall!

Kan ju inte låta bli att berätta om en liten insident som hände... Rebecca "Ribban" Rasch låste in sina bilnycklar i bagaget. Efter att Maja och några andra tjejer hade kollat på en video hur man öppnar ett lås på en bil men en gallje, var det bara att do it! Det som behövdes var en bit från ett staket formad till en gallje, ett par kämpande tjejer och självklart maja som gjorde det hårda jobbet sen var det ju bara att tuta och köra. Allt är filmat så ni får hålla utkik Ribbans blogg (kolla på länkar till vänster) det närmsta dagarna! Godnatt, trött som stryk!! <3
 











Sandra.


Kommentarer
Postat av: emma

fin header :)

2011-06-20 @ 17:01:06
URL: http://emmadahlstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0